Född 1966 i Stockholm, sedan 1995 bosatt i Delsbo.
 
 
Verksam som författare, illustratör, lärare, skrivpedagog, ordförande, projektledare.
 
 
Om vad man kan låna mig till:
 
Skolbesök. Jag träffar gärna barn ur alla åldrar, från de minsta till de största. Min utgivning täcker alla åldrar. Vid skolbesök kan jag komma på det lite traditionella sättet som författaren/illustratören som berättar om hur jag arbetar. Eller så kommer jag med en magisk berättarburk, med bildövningar eller skrivövningar eller båda två. Vi kan skriva dikter eller sagor tillsammans. Vi kan skapa fåglar med färgglatt papper och glittrande paljettögon efter att ha pratat om Lilla Fågels liv i boken Den dagen. Vi kan dramatisera ett stycke ur Himmel över Hassela där några får vara en knirkande skog och någon en fräsande cigarettstump. I samarbete med skolan och vad skolan arbetar med  tematiskt för stunden bestämmer vi oss för vad vi ska göra!
 
Musik och berättarstund - "Sagor från söder och norr" tillsammans med artisten Lansana Bangoura från Guinea. Vi berättar, sjunger, dansar och spelar en saga för barnen som sen själva får pröva trummorna och dansa. Vill de hitta på en egen saga och berätta den? Då jobbar vi med det också, i delade grupper.
 
Uppläsningar. För bibliotek och andra lokaler. Jag tar med mig en eller flera musiker. Eller en författarvän. Eller kommer ensam. 
 
Skrivargrupper. Jag leder deltagarna in i skrivövningar av olika längd, med olika tyngd; allt för att få pennorna och hjärnorna att släppa taget om det förutfattade och våga ta nya kliv ut i oprövad mark.
 
Föreläser
Om bilderböcker, om bildens och ordets samverkan, om barn och läsning, om att driva litterära projekt i andra länder.